Porcijų skaičius: 6
Ingredientai
-
250 g maskarponės sūrio
-
200 ml grietinėlės
-
50 g cukraus
-
1 stiklinė juodos kavos
-
1 šaukštas brendžio
-
0,5 šaukštelio vanilės esencijos
-
2 šaukštai kakavos
-
1 pakelis biskvitinių sausainių (pirštelių)
Paruošimo laikas: daugiau nei 1 valanda
Gaminimo eiga
-
Į dubenį dėkite maskarponės sūrį, berkite cukrų, įpilkite vanilės esencijos ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
Atskirai iki standumo išplakite grietinėlę ir atsargiai ją įmaišykite į maskarponės mišinį. -
Kavos stiklinėje išmaišykite šaukštą brendžio. Kiekvieną biskvitinį sausainį trumpai pamirkykite šiame mišinyje ir išdėliokite pirmąjį sluoksnį pasirinktoje formoje.
-
Ant sausainių paskleiskite dalį paruošto kremo, viršų pabarstykite kakava. Kartokite veiksmą: dar vienas mirkytų sausainių sluoksnis, kremo sluoksnis ir kakavos pabarstymas.
-
Tiramisu desertą padėkite į šaldytuvą ir leiskite jam pastovėti bent 4 valandas, o geriausia – per naktį.
Skanaus!