Naujos technologijos visada sukelia smalsumą – ypač kai kalbame apie vieną populiariausių išmaniųjų laikrodžių pasaulyje. „Samsung Galaxy Watch 6“ pasirodymas sukėlė bangas tarp technologijų entuziastų […]
Kaip išmanusis laikrodis „Huawei“ keičia mūsų kasdienybę: nauda, funkcijos ir stiliaus galimybės
Išmanieji laikrodžiai šiandien tapo ne tik technologiniu priedu, bet ir neatsiejama kasdienio gyvenimo dalimi. Tarp daugelio rinkoje esančių prekių ženklų, „Huawei“ išmanieji laikrodžiai išsiskiria savo […]
Kuo išmanusis laikrodis „Samsung“ išsiskiria iš konkurentų ir ar verta jį įsigyti?
Išmanieji laikrodžiai tapo neatsiejama kasdienio gyvenimo dalimi. Jie padeda ne tik sekti laiką, bet ir stebėti sveikatos rodiklius, fizinį aktyvumą, miego kokybę bei palaikyti ryšį […]
Gaivus varškės tinginys su kondensuotu pienu – vos per 20 minučių!
Receptas Porcijų skaičius: 10 Reikės: 370 g sausainių (naudoti „Gaidelis“ ar kiti trapūs sausainiai) 400 g varškės 200 g sviesto 200 g saldinto kondensuoto pieno […]
Paprastas ir purutis biskvitas tortams – greitai ir be vargo
Receptas Porcijų skaičius: 1 standartinis biskvitas (apvaliai 22–24 cm formai) Reikės: 5 M dydžio kiaušinių 150 g cukraus 150 g kvietinių miltų ½ a.š. kepimo […]
Sodrūs čenakai moliniuose puodukuose – klasika tiesiai iš orkaitės
Receptas Porcijų skaičius: 4 Reikės: 500 g kiaulienos 3 bulvės 2 morkos 1 raudona paprika 1 svogūnas 4 v.š. pomidorų padažo 4 v.š. grietinės 4 […]
Kreminis česnako padažas su krapais – puikiai dera su mėsos ar bulvių patiekalais
Receptas Porcijų skaičius: apie 4–6 Reikės: 180 g majonezo 30 g graikiško jogurto 1 pundelis šviežių krapų 3 didesnės česnako skiltelės (arba pagal skonį) 2 […]
Gaivus rabarbarų gėrimas su cinamonu – vasariškas kompotas visai šeimai
Receptas Kiekis: apie 2 litrai kompoto Reikės: 2 litrai vandens 500 g rabarbarų Cukraus, medaus ar klevų sirupo – pagal skonį 1 cinamono lazdelė 2 […]
Tikri gruziniški chinkaliai su sultingu įdaru – kaip iš Kaukazo virtuvės
Receptas Porcijų skaičius: 5 Įdarui: 400 g jautienos nugarinės (arba avienos) 400 g kiaulienos šoninės be odos 2 nedideli svogūnai 1 pundelis kalendros (arba petražolių/krapų) […]
Gaivinanti kefyro sriuba su kepta silke – senoviškas Žemaitijos skonis
Porcijų skaičius: 3 Ingredientai 1 litras kefyro 1 didelė silkė (sūdyta, su galva) Šviežiai maltų juodųjų pipirų (pagal skonį) Svogūnų laiškų (pagal skonį) Krapų (pagal […]
